Aktuális Híreink

Ünnepi megemlékezésünk
2018 03.20

Ünnepi megemlékezésünk

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából megrendezésre került ünnepi rendezvényünk. Az eseményt Tímár Zoltán polgármester úr nyitotta meg. Az emlékműsort iskolánk diákjai adták elő, valamint a Szeredás Népzenei Együttes forradalmi dalokkal lépett fel. A megemlékezés a templomkertben folytatódott a koszorúzással.További fényképek megtekinthetőek a galériában.

Zenebölcsi: márciusi foglalkozás
2018 03.20

Zenebölcsi: márciusi foglalkozás

Kedves Anyukák! Kedves Apukák! Március 20-án 17.00-kor zenés foglalkozásra hív és vár minden 0-3 éves korú babát szüleikkel együtt Dudás Gyöngyike, a mikepércsi Napsugár Bölcsőde vezetője, valamint az intézmény dolgozói. Helyszín: Wass Albert Közösségi Ház (4271 Mikepércs, Petőfi utca 67.) Sok szeretettel várunk mindenkit! A részvétel ingyenes!

Ünnepi megemlékezés és koszorúzás
2018 03.13

Ünnepi megemlékezés és koszorúzás

Mikepércs Község Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésre és koszorúzásra.Időpont: 2018. március 15., 9 óraHelyszín: Wass Albert Kultúrház

Lezajlott a IV. Mikepércsi
2018 03.12

Lezajlott a IV. Mikepércsi "Béres András" szólótáncverseny

Negyedik alkalommal került megrendezésre a "Béres András" szólótáncverseny településünkön a Főnix Néptáncegyüttes és az Önkormányzat szervezésében. A rendezvény sikerességét mutatja, hogy már 7 településről érkeztek hozzánk táncosok és ebből egy település fellépői a határon túlról, Nagyváradról érkeztek hozzánk. Összesen 42 produkciót adtak elő a gyerekek az alábbi kategóriákban: vegyes páros, lány páros és szóló. Gratulálunk a versenyeredményekhez és további sok sikert kívánunk nekik.További fényképek megtekinthetőek a galériában.

Kedves Mikepércsi Polgárok!
2018 03.09

Kedves Mikepércsi Polgárok!

Kedves Mikepércsi Polgárok!Tájékoztatom Önöket, hogy a Polgármesteri Hivatal 2018. március 10-én (szombaton) zárva tart. Megértésüket köszönjük!

Hunyadi-bál
2018 03.08

Hunyadi-bál

Idén is megrendezésre került a már hagyománnyá vált Hunyadi-bál a Mikepércsi Hunyadi János Általános Iskola és AMI szervezésében. A bál fővédnöke Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő és a bál védnöke Kapornai Judit tankerületi igazgató volt. Az iskola diákjainak és tanárainak fellépése színesítette az estét. A finom vacsora után pedig a bál vette kezdetét. Közben kisorsolásra kerültek a tombolanyeremények. Köszönjük a hangulatos rendezvényt a szervezőknek!További fényképek megtekinthetőek a galériában.

Pályázatok


pafi.hu - PÁLYÁZATFIGYELŐ

A pályázat elkészítésében segítséget kérhet az MTT Kft-től: 20/9919391

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Belépés/Regisztráció Belépés/Regisztráció
Kiadványaink Kiadványaink
Időjárás Időjárás
Online Pércsi TV Online Pércsi TV
Virtuális séta Virtuális séta
Virtuális séta