Aktuális Híreink

1956 - EGY NÉP KIÁLTOTT
2017 10.12

1956 - EGY NÉP KIÁLTOTT

2017. október 23. 9.00 óra - Ünnepi megemlékezés a Wass Albert Kultúrházban és koszorúzás a templomkertben. Ünnepi beszédet mond: dr. Vitányi István országgyűlési képviselőKözreműködnek:Gábor Anita, Veselényi Orsolya, Balázs Csongor a Békéscsabai Jókai Színház színművészei, valamint a Mikepércsi Hunyadi János Általános Iskola és AMI 8.a és 8.b osztálya (felkészítő tanár: Kovács Bíró Annamária, Rozsondai Tibor)

Bursa Hungarica
2017 10.10

Bursa Hungarica

Községünk ebben az évben is csatlakozott a programhoz. A pályázati kiírás megtekinthető a Polgármesteri hivatal hirdetőtábláján és Mikepércs Község honlapján. A határidő: 2017.november 07.A pályázati kiírás az alábbi linkről tölthető le:http://www.mikepercs.hu/letoltes/bursakiiras.pdf

Település Arculati és Építészeti Fórum
2017 09.20

Település Arculati és Építészeti Fórum

Az új Nemzeti Építészpolitika különös figyelmet szentel a települések környezetének és megjelenésének szépségét kialakító- az építészeti minőségen alapuló - korszerűsített épitésügy kilakítására.

Toboroz a honvédség
2017 09.10

Toboroz a honvédség

Több mint kétszáz fő jelentkezett eddig Hajdú-Bihar megyéből területvédelmi tartalékos katonának. A Magyar Honvédség új, területi alapon szervezett tartalékos rendszerébe járásunkból is várják az érdeklődőket.Napjainkban egyre több helyen lehet találkozni azzal a megállapítással, hogy a katonai pálya egyre népszerűbb a munkát keresők körében. Az elmúlt időszakban megemelt illetmény és a fejlődő jövedelemrendszer, illetve

Mikepércsi Nyár 2017
2017 07.05

Mikepércsi Nyár 2017

A fesztivál helyszínének idén is a főtér ad otthont. A három napos rendezvény sorozatunk első állomása a falunap. A fellépők között megtalálható lesz az Irigy Hónaljmirigy és Gáspár Laci is.

Mikepércsi tükör 2017 Június
2017 06.19

Mikepércsi tükör 2017 Június

Egy nyomdai gép meghibásodása miatt a Mikepércsi Tükör legújabb száma nem készült el, így a mai napon nem kerülhet a postaládákba. Az újság a megjelenéstől függetlenül már olvasható a Facebook oldalunkon!

Pályázatok


pafi.hu - PÁLYÁZATFIGYELŐ

A pályázat elkészítésében segítséget kérhet az MTT Kft-től: 20/9919391

Mikepércs főtér élőkép
Belépés/Regisztráció Belépés/Regisztráció

Facebook connect Belépés Facebookkal

Regisztráció helyett egyszerű belépés!
A lenti gombra kattintva beléphetsz a Facebook profilod segítségével weboldalunkra.

Tovább a profil oldalamra

Facebook kilépés!
A lenti gombra kattintva kilépsz a Facebook profilodból.

Kiadványaink Kiadványaink
Időjárás Időjárás
Online Pércsi TV Online Pércsi TV
Virtuális séta Virtuális séta
Virtuális séta