Aktuális Híreink

Zenebölcsi: márciusi foglalkozás
2018 03.20

Zenebölcsi: márciusi foglalkozás

Kedves Anyukák! Kedves Apukák! Március 20-án 17.00-kor zenés foglalkozásra hív és vár minden 0-3 éves korú babát szüleikkel együtt Dudás Gyöngyike, a mikepércsi Napsugár Bölcsőde vezetője, valamint az intézmény dolgozói. Helyszín: Wass Albert Közösségi Ház (4271 Mikepércs, Petőfi utca 67.) Sok szeretettel várunk mindenkit! A részvétel ingyenes!

Ünnepi megemlékezés és koszorúzás
2018 03.13

Ünnepi megemlékezés és koszorúzás

Mikepércs Község Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésre és koszorúzásra.Időpont: 2018. március 15., 9 óraHelyszín: Wass Albert Kultúrház

Lezajlott a IV. Mikepércsi
2018 03.12

Lezajlott a IV. Mikepércsi "Béres András" szólótáncverseny

Negyedik alkalommal került megrendezésre a "Béres András" szólótáncverseny településünkön a Főnix Néptáncegyüttes és az Önkormányzat szervezésében. A rendezvény sikerességét mutatja, hogy már 7 településről érkeztek hozzánk táncosok és ebből egy település fellépői a határon túlról, Nagyváradról érkeztek hozzánk. Összesen 42 produkciót adtak elő a gyerekek az alábbi kategóriákban: vegyes páros, lány páros és szóló. Gratulálunk a versenyeredményekhez és további sok sikert kívánunk nekik.További fényképek megtekinthetőek a galériában.

Kedves Mikepércsi Polgárok!
2018 03.09

Kedves Mikepércsi Polgárok!

Kedves Mikepércsi Polgárok!Tájékoztatom Önöket, hogy a Polgármesteri Hivatal 2018. március 10-én (szombaton) zárva tart. Megértésüket köszönjük!

Hunyadi-bál
2018 03.08

Hunyadi-bál

Idén is megrendezésre került a már hagyománnyá vált Hunyadi-bál a Mikepércsi Hunyadi János Általános Iskola és AMI szervezésében. A bál fővédnöke Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő és a bál védnöke Kapornai Judit tankerületi igazgató volt. Az iskola diákjainak és tanárainak fellépése színesítette az estét. A finom vacsora után pedig a bál vette kezdetét. Közben kisorsolásra kerültek a tombolanyeremények. Köszönjük a hangulatos rendezvényt a szervezőknek!További fényképek megtekinthetőek a galériában.

Egyenlő Bánásmód Hatóság márciusi ügyfélfogadás
2018 03.02

Egyenlő Bánásmód Hatóság márciusi ügyfélfogadás

Forduljon az Egyenlő Bánásmód Hatóság Hajdú-Bihar megyei ügyfélszolgálatához, ha neme, életkora, bőrszíne vagy nemzetisége, vagyoni helyzete, egészségi állapota, szexuális irányultsága, nemi identitása, faji hovatartozása vallási, vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más véleménye, anyanyelve, fogyatékossága, családi állapota, anyasága vagy apasága, vagy egyéb tulajdonsága miatt hátrányos megkülönböztetés éri! Az Egyenlő Bánásmód Hatóság feladata a diszkriminációval okozott jogsértések kivizsgálása és megszüntetése.

Pályázatok


pafi.hu - PÁLYÁZATFIGYELŐ

A pályázat elkészítésében segítséget kérhet az MTT Kft-től: 20/9919391

Belépés/Regisztráció Belépés/Regisztráció
Kiadványaink Kiadványaink
Időjárás Időjárás
Online Pércsi TV Online Pércsi TV
Virtuális séta Virtuális séta
Virtuális séta