Aktuális Híreink

Település Arculati és Építészeti Fórum
2017 09.20

Település Arculati és Építészeti Fórum

Az új Nemzeti Építészpolitika különös figyelmet szentel a települések környezetének és megjelenésének szépségét kialakító- az építészeti minőségen alapuló - korszerűsített épitésügy kilakítására.

Toboroz a honvédség
2017 09.10

Toboroz a honvédség

Több mint kétszáz fő jelentkezett eddig Hajdú-Bihar megyéből területvédelmi tartalékos katonának. A Magyar Honvédség új, területi alapon szervezett tartalékos rendszerébe járásunkból is várják az érdeklődőket.Napjainkban egyre több helyen lehet találkozni azzal a megállapítással, hogy a katonai pálya egyre népszerűbb a munkát keresők körében. Az elmúlt időszakban megemelt illetmény és a fejlődő jövedelemrendszer, illetve a stabil és biztos munkahely lehetősége sokaknak vonzóvá teszi az egyenruhás szolgálatot. Azt talán kevesebben tudják, hogy a honvédségben lehetőség van olyan szolgálatot is v

Mikepércsi Nyár 2017
2017 07.05

Mikepércsi Nyár 2017


A fesztivál helyszínének idén is a főtér ad otthont. A három napos rendezvény sorozatunk első állomása a falunap. A fellépők között megtalálható lesz az Irigy Hónaljmirigy és Gáspár Laci is.

Mikepércsi tükör 2017 Június
2017 06.19

Mikepércsi tükör 2017 Június

Egy nyomdai gép meghibásodása miatt a Mikepércsi Tükör legújabb száma nem készült el, így a mai napon nem kerülhet a postaládákba. Az újság a megjelenéstől függetlenül már olvasható a Facebook oldalunkon!

Áramszünet
2017 06.14

Áramszünet

Tisztelt Ügyfelünk! Folyamatos korszerűsítést hajtunk végre hálózatunkon. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a vezetők időszakos feszültségmentesítése.

Nyári kézműves foglalkozás.
2017 06.08

Nyári kézműves foglalkozás.

Sok szeretettel várunk mindenkit!

Pályázatok


pafi.hu - PÁLYÁZATFIGYELŐ

A pályázat elkészítésében segítséget kérhet az MTT Kft-től: 20/9919391

Belépés/Regisztráció Belépés/Regisztráció
Kiadványaink Kiadványaink
Időjárás Időjárás
Online Pércsi TV Online Pércsi TV
Virtuális séta Virtuális séta
Virtuális séta