<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> 2020. március 27-én ülést tartott a Képviselő-testület

2020. március 27-én ülést tartott a Képviselő-testület

2020-03-30 06:56:05

2020. március 27-én ülést tartott a Képviselő-testület

Az ülés a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel Skype internetes telekommunikációs alkalmazás segítségével zajlott.


A képviselők elfogadták az Önkormányzat 2020. évi közbeszerzési tervét, majd megválasztották a Mikepércsi Településüzemeltetési és Településfejlesztési Nonprofit Kft. új ügyvezetőjét Papp Attila István személyében.


Polgármester úr tájékoztatásként összefoglalta a járványhelyzettel kapcsolatos önkormányzati intézkedéseket és feladatokat. Az önkormányzat Étkező-konyhája folyamatosan biztosítja az  étkeztetést valamennyi igénylő részére, a gyermekek és az idősek részére házhozszállítással.  A veszélyeztetett idősek részére a bevásárlást, gyógyszerkiváltást, postai befizetéseket az önkormányzat igény szerint végzi. Az információk átadása az önkormányzat applikációján, közösségi oldalain, valamint a település hivatalos honlapján keresztül történik. Az Önkormányzat honlapján mindenki naprakész információt talál a veszélyhelyzetben elrendelt intézkedésekről. Az oktatási-nevelési intézmények digitális oktatásra történő átállása megtörtént. Maszkok készítése és vásárlása folyamatban van.


A részletekről a Mikepércsi Tükör következő lapszámában olvashatnak.








Megosztás közösségi oldalakon

Mesterecset pályázat

A pályázat elkészítésében segítséget kérhet az MTT Kft-től: 20/9919391

Eseményeink
MAGYAR FALU PROGRAM

Babakötvény

Belépés/Regisztráció




Kiadványaink
Időjárás
Online Pércsi TV
Virtuális séta
Virtuális séta