<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> Településrendezési terv módosítása

Településrendezési terv módosítása

2021-02-23 06:41:09

Településrendezési terv módosítása

 

Kedves Mikepércsiek!

 

A településrendezés egész környezetünket formáló tevékenység, a települési közösség ügye, ezért mindenkit érint. A település területének megfelelő felhasználását, és az építés helyi rendjének szabályozását, általuk pedig a település fejlődését, a kedvező településkép kialakítását szolgálja.

 

A településrendezés célja a települések terület-felhasználásának és infrastruktúra-hálózatának kialakítása, az építés helyi rendjének szabályozása, a környezet természeti, táji és épített értékeinek fejlesztése és védelme, továbbá az országos, a térségi, a települési és a jogos magánérdekek összhangjának megteremtése, az érdekütközések feloldásának biztosítása, valamint az erőforrások kíméletes hasznosításának elősegítése.

 

A településrendezési tervet 2021. év végéig szükséges felülvizsgálni. Ehhez kérem most a lakosság segítségét, és kérem, hogy amennyiben észrevételük és javaslatuk van a településrendezéssel kapcsolatban, akkor azt honlapunkra a http://www.mikepercs.hu/telepulesrendezes töltsék fel. A javaslatokat április 9-éig várjuk.

 

Kérdés esetén keressenek bennünket bizalommal a telepulesrendezes@mikepercs.hu email címen.


Üdvözlettel és jó egészséget kívánva,

 

Tímár Zoltán








Megosztás közösségi oldalakon

Mesterecset pályázat

A pályázat elkészítésében segítséget kérhet az MTT Kft-től: 20/9919391

Eseményeink
MAGYAR FALU PROGRAM

Babakötvény

Belépés/Regisztráció




Kiadványaink
Időjárás
Online Pércsi TV
Virtuális séta
Virtuális séta