Aktuális Híreink

Jótékonysági csokoládé gyűjtés a leukémiás gyermekek számára
2018 12.03

Jótékonysági csokoládé gyűjtés a leukémiás gyermekek számára

Önkormányzatunk újra csatlakozott a "Veled vagyok" karácsonyi jótékonysági csokoládé gyűjtéshez. A Polgármesteri Hivatalban és a Napsugár Bölcsődében összegyűlt édességeket átadtuk a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány számára, akik a Debrecenben gyógyuló gyermekekhez juttatják majd el. Reményeink szerint ezzel a kis figyelmességgel hozzájárulhatunk az ünnepeik szebbé tételéhez, talán a gyógyulásukhoz is.

A
2018 12.03

A "Mindenki karácsonyfája" már a főtéren

Ma reggel megérkezett a községünk karácsonyfája. A hétvégi rendezvényen már ünnepi fényben tündököl majd.A fenyőfát köszönjük a Nyírerdő Zrt. Debreceni Erdészetének.

IKE jótékonysági est
2018 12.03

IKE jótékonysági est

Idén is örömmel támogatta az Önkormányzat az Ifjúságunkért Közhasznú Egyesület ünnepre hangoló jótékonysági estjét, amire 42 család kapott meghívást. Tímár Zoltán polgármester úr és Veszelovszkiné Albert Erzsébet az egyesület elnöke köszöntötte a megjelent családokat, akik szeretettel fogadták a nekik szóló előadást és a vendéglátást. A rendezvény végén mindenki ajándékcsomaggal térhetett haza.További fén

Sport nap a bölcsiben
2018 12.03

Sport nap a bölcsiben

Sport napot tartottak a Mikepércsi Napsugár Bölcsődében. Izgalmas programokkal és egészséges ételekkel vártak kicsiket és nagyokat a bölcsőde dolgozói. Az eseményre Tímár Zoltán polgármester úr is ellátogatott.További fényképek megtekinthetőek a galériában.

Tájékoztató a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadásáról - 12. 01.
2018 12.01

Tájékoztató a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadásáról - 12. 01.

Kedves Mikepércsi Polgárok!Tájékoztatom Önöket, hogy a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási ideje 2018. december 1-én (szombaton) 8-12 óráig tart.A hivatal 12 óra után zárva lesz.Megértésüket köszönjük!Mikepércs, 2018. november 30.

Kék Vödör 3000
2018 11.20

Kék Vödör 3000

Szerencsések vagyunk, hogy idén is részt vehetünk a Dorkász Szolgálat Kék Vödör tartós élelmiszer gyűjtésében. A kampányindító rendezvénnyel kezdetét vette az idei gyűjtés a rászorulók számára. A céljuk 10000 rászoruló részére megtölteni 3000 darab kék vödröt. Hamarosan jelentkezünk a településünkön zajló gyűjtés részleteivel.

A pályázat elkészítésében segítséget kérhet az MTT Kft-től: 20/9919391

Mikepércs főtér élőkép
Belépés/Regisztráció Belépés/Regisztráció

Facebook connect Belépés Facebookkal

Regisztráció helyett egyszerű belépés!
A lenti gombra kattintva beléphetsz a Facebook profilod segítségével weboldalunkra.

Tovább a profil oldalamra

Facebook kilépés!
A lenti gombra kattintva kilépsz a Facebook profilodból.

Kiadványaink Kiadványaink
Időjárás Időjárás
Online Pércsi TV Online Pércsi TV
Virtuális séta Virtuális séta
Virtuális séta