Kezdőlap >> Polgármesteri hivatal >> Hirdetmények >>  Magyar Falu Program - Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására pályázat

Magyar Falu Program - Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására pályázat

Mikepércs Községi Önkormányzat 2019. decemberében 4 906 950 Ft összegű támogatást nyert a Magyar Falu Program keretében meghirdetett, Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására című, MFP-KKE/2019 kódszámú pályázati kiírás keretében.


A projekt keretében egy BOXER AM 110-42 típusú karos szárzúzó került beszerzésre az elnyert támogatásból, melyet padkaterületek, árkok rézsűjének karbantartására használjuk.


A projekt célja belterületi közterület fenntartását biztosító eszköz beszerzése volt, a települési környezet rendben tartása, az életminőség javítása érdekében. A projekt indokoltsága, a település nem megfelelő eszközellátottsága, illetve elavult eszközkészlete. Az önkormányzat célja a település környezetének rendben tartása, folyamatos karbantartása, a megfelelő eszközökkel, amely hozzájárul a településen élő családok életminőségének javításához, a közterületek feltételeinek javításához, ezáltal a település népességmegtartó erejének növeléséhez.

Megosztás közösségi oldalakon
Eseményeink
MAGYAR FALU PROGRAM

Babakötvény

Belépés/Regisztráció
Kiadványaink
Időjárás
Online Pércsi TV
Virtuális séta
Virtuális séta