Kezdőlap >> Település >> Klubok, civilek >>  MKP Bars

MKP Bars

A Street Workout utcai edzést jelent, extrém torna- és szabadstílusú gyakorlatokkal. A sportág olyan gyakorlatokat vesz alapul, mint a húzódzkodás, guggolás, fekvőtámasz, tolódzkodás, melyeket később kiegészítenek különböző látványos erő-, illetve akrobatikus elemek. Bárhol, bárki számára, ingyenesen elvégezhető kortól, nemtől, testsúlytól függetlenül. Népszerűsége a gyakorlatok szabadságában rejlik.A csapat története ott kezdődött, hogy 2014. nyarán Gali Ádám, Szabó Attila, Szabó Tibor úgy döntöttünk csatlakozunk Balogh Krisztiánhoz és az Óvoda utcán lévő általános iskola udvarán edzünk, ott a focikapuk, a párhuzamos korlát, illetve egyéb tárgyak segítségével sok gyakorlatot tudtunk elvégezni.

Kezdeményezésünkre Mikepércs Önkormányzata építtetett egy kondiparkot, mely 2015. május 16-án került átadásra a Wass Albert Közösségi Ház udvarán. Rögtön meg is alapítottuk csapatunkat, az MKP Bars-t. Ugyanezen a nyáron 6 fővel gazdagodtunk, csatlakozott hozzánk Kelemen Lajos, Kelemen Gergő, Pintér Ferenc, Galla György, Vezendi Zalán és Bethlen Sándor. Dandè Zoltánnak köszönhetően elkészült egyedi tervezésű logónk, illetve saját zászlóval is büszkélkedhetünk. Létrehoztuk facebook oldalunkat, ahol tevékenységeinkről készült képek, videók, illetve edzéstervek tekinthetők meg. A Hajdú Sportegyesületnek köszönhetően bemutatókat kezdtünk tartani különböző rendezvényeken, népszerűsítve ezzel a csapatot és nem utolsó sorban a sportágat. 2016-ban az EFOTT Fesztiválon felépített kondiparkban minden nap tartottunk bemutatót. 2017. május 1-jén részt vettünk, a Derecskén megrendezésre került, I. DSW Street Workout versenyen, ahol Szabó Tibor első helyezett lett erőnlét kategóriában. Mindezek mellett Szabó Attila és Gali Ádám megszerezték a testépítés-fitness edző képesítést.A Mikepércsi Önkormányzat tervei közé vette a kondipark bővítését, melyhez be is szerezte a szükséges eszközöket, így hamarosan a park új részét is élvezhetik az edzeni vágyók.

Az MKP Bars mára egy összetartó közösséggé kovácsolódott. Az elsődleges célunk önmagunk fejlesztése, erősítése, minél több bemutató megtartása, versenyeken való sikeres részvétel, valamint ennek a tudásnak a tovább adása.

A csapat facebook oldala: www.facebook.com/mkpbars

Megosztás közösségi oldalakon
Eseményeink
MAGYAR FALU PROGRAM

Babakötvény

Belépés/Regisztráció
Kiadványaink
Időjárás
Online Pércsi TV
Virtuális séta
Virtuális séta